VI ÄR CULUM BYGG

Culum startades av Hassan Culum eftersom behovet av byggföretag som både tar hand om den lilla kunden som de stora företagen är en sällsynt kombination av tjänster. Vi tillhandahåller professionella renoverings- och installationstjänster med ett riktigt fokus på kundnöjdhet. Våra byggtjänster är ett axplock av flera uppgifter som specialiserar sig på följande kärnområden:

 • Ekonomiskt ansvar gentemot våra kunder
 • Exceptionell standard och kvalitetskontroll
 • Kvalitet och kundvärde på de projekt vi åtar oss
 • Högsta standard av kostnadskontroll
 • Överenskommen budget och tidplan
 • Fokus på kundnöjdhet och kvalitet

VÄRDEFULL INVESTERING

Vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig service som inte matchas av våra konkurrenter.

LEVERANS & KUNDFOKUS

Vi har erfaren personal samt alla resurser för att se till så att projekten fungerar smidigt. Vi ser till att arbetet slutförs i tid.

TIDPLAN OCH BUDGET

Att arbeta med oss ​​innebär ett antal noggrant planerad steg, centrerade kring ett schema som vi följer genom daglig kommunikation.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Engagerade medarbetare med kundfokus

Slutförda projekt detta kalenderår

Fastighetsservice med totalansvar

VÅRA LEDSTJÄRNOR

Vi kombinerar kvalitetsutförande, överlägsen kunskap och låga priser för att ge dig service som inte matchas av våra konkurrenter. Att arbeta med oss innebär ett antal noggrant planerade steg, centrerade kring ett schema som vi följer genom daglig kommunikation. Vi har erfaren personal samt alla resurser för att se till så att projekten fungerar smidigt. Vi ser till att arbetet slutförs i tid.

Med flera års erfarenhet av renovering och ombyggnation kan du vara säker på att ditt projekt kommer att bli just så som du förväntar dig det. Vi kombinerar hög kvalitet med professionellt utförande samt gedigen kompetens till ett konkurrenskraftigt pris för våra kunder.

VANLIGASTE FRÅGOR

 • Vad kan ett renoveringsprojekt eller en nybyggnation komma att kosta?

  En vanlig lösning när man anlitar hantverkare, oavsett om det handlar om snickare, elektriker eller en värmepumpsinstallatör, är att hantverkaren anger ett timpris och sedan specificerar hur många timmar denne lagt ner på arbetet, vilket ger den totala arbetskostnaden. Vill man kan man sätta ett tak på vad arbetet får kosta men då är det viktigt att reglera detta i avtal med hantverkaren på förhand.

 • Kan tidplan eller budget komma att ändras?

  Det är beroende på situationen och på projektets gång.

 • Vilka kostnader kan komma att förändras?

  ÄTA-arbeten

 • När kan man räkna med att projektet kan starta?

  Enligt ök.

Copyright © 2021 Culums Bygg